Studier

Före applicering bild

FÖRE applicering: Ojämn hud-struktur på grund av undermålig blodcirkulation och lymfdränering.

Efter applicering bild

EFTER applicering absourberar huden krämen och stimulerar bolodcirkulationen och hudens struktur vilket snabbt gör den mer fast och jämn.

Celluliter uppkommer framförallt på grund av dålig blodcirkulation i huden, vilket begränsar syretillförseln och gör att produktionen av nya celler minskar och att slaggprodukter (döda celler, vätskeansamlingar, överbliven näring i form av proteiner och fett) inte kan dräneras via blod- och lymfsystem. Slaggprodukterna och de förstorade fettcellerna gör att huden svullnar och visar sig som celluliter.

Quick-fix, men med bestående effekt

Att cellulitkrämen slagit stort i USA är inte så konstigt kanske (fler än 1.000.000 flaskor sålda). Den ena framgångsfaktorn handlar om växtstamcells-teknologi och bygger på rön från forskare som belönades med Nobelpriset så sent som 2012.
Den andra anledningen är att cellulitkrämen verkligen fungerar. Den är inte bara effektiv när du behöver en snabb behandling utan bearbetar även huden över längre tid, vid regelbunden användning. Något de två oberoende studierna, som du kan ta del av längre ned, visar.

Därför skiljer sig cellulitkrämen från andra

Det som gör cellulitkrämen unik, är en ofarlig och skonsam bas av ekologiskt framställda växtstamceller i kombination med andra naturliga ingredienser av mer känd karaktär.
Krämen kan därför – till skillnad från traditionellt framställda cellulitkrämer – verka på cellnivå i de yttersta hudlagren, stimulera cellaktiviteten och bearbeta hudens celler och bindväv. Till följd av detta ökar även blodcirkulationen i huden vilket bidrar till att huden blir fastare; celluliter och ojämnheter slätas ut.