Pressklipp

Pressklipp från Media

Adonia Legtone Serum i tidskriften Wellness

”Kändisarnas favorit”

Ett mirakel på 9 minuter? Nya serumet “Adonia LegTone Serum” sägs minska de förhatliga groparna på bara nio minuter och har snabbt blivit kändisarnas favorit.

”Ger krämen 9/10 i betyg”

Så fort jag applicerade krämen blev mina lår fastare och efter nio minuter blev huden len och jämn. Sex veckor senare har jag sett en enorm minskning av mina celluliter. Perfekt före en semester. 9/10 i betyg.

Adonia Legtone Serum i tidskriften Cosmopolitian

Adonia Legtone Serum i tidningen Daily Express

”Groparna på mina ben försvann”

Groparna på min ben försvann. De kanske kommer tillbaka, men just nu känner jag mig väldigt tillfredställd. Jag ger Adonia LegTone Serum 8/10 i betyg. Elisa Roche, reporter.

Adonia Legtone Serum i tidskriften Hänt extra

”Snygga spiror på 9 minuter!”

Nio minuter – det är vad tillverkarna av Adonia LegTone Serum behöver för att halvera celluliters synlighet! Pamela Anderson, Denise Richards och Jennifer Love Hewitt är redan flitiga fans av mirakelserumet …

”Håller vad den lovar”

Vi på redaktionen har testat produkten och kommit fram till att detta är en produkt som faktiskt håller vad den lovar. Trots det lite saftiga priset kan vi verkligen rekommendera Adonia LegTone Serum.

Adonia Legtone Serum i tidskriften Glow

Adonia Legtone Serum i tidskriften Celebs

”Mina celluliter har försvunnit”

Tori Spelling har nu motbevisat vår tes om att kändisar inte bryr sig om celluliter. ”Adonia LegTone Serum har gjort mina ben lenare och mina celluliter har försvunnit!” / Tori Spelling