Adonia SE

*Dokumenterad effekt i oberoende amerikanska studier visar att Adonia LegTone Serum i genomsnitt reducerar 47% av celluliter på 9 minuter och i genomsnitt 71% efter 6 v. Läs mer om studien här >>

”Groparna på mina ben försvann”
Groparna på min ben försvann. De kanske kommer tillbaka, men just nu känner jag mig väldigt tillfredställd. Jag ger Adonia LegTone Serum 8/10 i betyg. Elisa Roche, reporter.

”Mina celluliter har försvunnit”
Tori Spelling har nu motbevisat vår tes om att kändisar inte bryr sig om celluliter. ”Adonia LegTone Serum har gjort mina ben lenare och mina celluliter har försvunnit!” / Tori Spelling

”Håller vad den lovar”
Vi på redaktionen har testat produkten och kommit fram till att detta är en produkt som faktiskt håller vad den lovar. Trots det lite saftiga priset kan vi verkligen rekommendera Adonia LegTone Serum.

”Ger krämen 9/10 i betyg”
Så fort jag applicerade krämen blev mina lår fastare och efter nio minuter blev huden len och jämn. Sex veckor senare har jag sett en enorm minskning av mina celluliter. Perfekt före en semester. 9/10 i betyg.

  1. Reducerar celluliter upp till 47% på 9 minuter

  2. Upp till 71% reducering av celluliter efter 6 veckor

  3. Stramar omedelbart upp huden och gör den len

  4. Kladdfri och lätt att smörja in (torkar på 30 sek.)

  5. Effektiv på alla problemområden

  6. Fri från parabener (konserveringsmedel)

  7. Innehåll: 177 ml.

  8. 30 dagar nöjd-kund-garanti

– När jag provade krämen på rumpan såg det ut som om jag hade gjort ett ”rumplyft”. Den stramar verkligen åt huden.

Resultaten i korthet:

I test #1 applicerades Adonia LegTone Serum på det ena benet av respektive deltagare (se bild-dokumentation här).

  1. Test #1 analyserades efter nio minuter och gav följande resultat: I genomsnitt 47% reducering av synliga celluliter. Som max uppnåddes en 67-procentig reducering hos en deltagare.

  1. I test #2 analyserades deltagarna efter 6 veckors daglig användning (applicering morgon och kväll) och det gav: I genomsnitt 71,4% reducering av synliga celluliter och 1,5 cm mindre omkrets på låren.

Vi har en unik garanti för att du ska känna dig trygg och helt nöjd: Om du, oavsett anledning, inte blir nöjd med resultatet får du pengarna tillbaka för produkten.

Finns det någon hake? Du måste göra din retur inom 30 dagar efter köpdatum och du står själv för returfrakten till oss. Läs mer här >>

Adonia på Oscarsgalan för femte året i rad. Sedan 2009 har Adonia Organics blivit exklusivt utvalda att medverka i Oscarsgalans ”Official Celebrity Red Carpet Event”. Ett hedrande uppdrag som gjort att Hollywoodeliten fått upp ögonen för en produkt som håller vad den lovar. År efter år.

Så gick testerna till:

Testerna genomfördes av ansedda AMA Laboratories (USA). AMA Labs är en av de mest respekterade laboratorierna som genomför vetenskapliga och oberoende tester i kosmetik-branschen. Samtliga tester övervakas och analyseras av doktorer (dermatologer) som mäter och avläser resultaten före och efter testen enligt en medicinsk standard för att kunna styrka dokumentationen (bl a med hjälp av före- och efter-bilder). Testgruppen bestod av frivilliga kvinnor mellan 26 och 57 år.

”Som läkare och aktiv medlem i ansedda organisationen ’Age Management Medical Group’ är jag övertygad om att Adonia LegTone Serum hör till framtiden inom kosmetiska cellulitbehandlingar. De oberoende testerna är banbrytande och visar att produkten verkligen fungerar.”

Dr. Mark Binette, Dermatolog

”Adonia LegTone Serum har gjort mina ben lenare och mina celluliter har försvunnit!”

/Tori Spelling

Nobelpris gav förutsättningar för att skapa en unik formel.

Adonia LegTone Serum stimulerar huden på ett naturligt sätt. Våra biokemister har skapat en hudkräm efter medicinska rön från Nobelpristagarna i medicin 2012 (upptäckten att stamceller kan omprogrammeras). Den unika kompositionen av organiska ingredienser bygger på vetenskapen inom växtbaserad stamcellsteknologi och resultatet är banbrytande, vilket också styrks i den oberoende studien ovan.

FÖRE applicering: Ojämn hud-struktur på grund av undermålig blodcirkulation och lymfdränering.

EFTER applicering absorberar huden krämen och stimulerar blodcirkulationen och hudens struktur vilket snabbt gör
den mer fast och jämn.

Snyggare ben. Eller pengarna tillbaka.

Ett amerikanskt forskarlag har för första gången lyckats med att framställa en hudvårdsprodukt med hjälp av stamcellsteknologi. Resultaten från två oberoende studier visar hur en helt ny typ av hudkräm reducerar celluliter – upp till 47% på 9 minuter.
Nu har cellulitkrämen, som består av en skonsam komposition av växtstamceller, kommit till Sverige.

Uppmärksammad i media:

Har du en fråga du inte hittar svaret på?

Ställ frågan direkt till vår kundservice:

Fler än 1.000.000 flaskor sålda i USA.

Kolla in vårt specialerbjudande för September!

Se och hör vad våra kunder tycker …

Pressklipp från Media

Resultaten dokumenterade i oberoende studier

Vårt löfte: Snyggare ben, eller pengarna tillbaka.

Hos oss är det riskfritt att prova Adonia LegTone Serum. Vi har en unik garanti för att du ska känna dig trygg och helt nöjd med ditt köp.

Det här ska du förvänta dig av Adonia LegTone Serum:

1) Omedelbart synbara resultat (47% reducering av celluliter på 9 min. Upp till 71% efter 6 veckor)
2) Slätare och stramare hud på alla de delar av kroppen du vill behandla
3) Minskning av omkrets på lår (upp till 1,5 cm efter 6 veckor)

Om inte, så får du pengarna tillbaka.

Finns det någon hake? Du måste göra din retur inom 30 dagar efter köpdatum och du står själv för returfrakten till oss. Kontakta vår kundtjänst om du inte är nöjd, vill göra en retur eller om det är något du undrar över. Vi svarar i regel inom några timmar men senast inom 24 timmar (vardagar) kundservice@adoniasverige.se

Det ursprungliga priset var: 995 kr.Det nuvarande priset är: 895 kr.Lägg till i varukorg

Krämen är lika effektiv på benen som på skinkor, mage och armar.

Ledande dermatolog rekommenderar Adonia LegTone Serum

Axplock av ingredienserna i Adonia LegTone Seurm (från vänster till höger): Växtbaserade stamceller, citronolja, morotsolja, lagerbladsolja, ingefärsolja, grapefruktolja, rosmarinolja, cypressolja, neroliolja.

Effektiv på både ben, skinkor och armar
Det fina med Adonia LegTone Serum är att den fungerar lika bra på benen som på andra delar av kroppen.

 

Kladdfri och lätt att smörja in
Huden absorberar krämen omedelbart vilket gör att du utan problem kan klä på dig direkt efter insmörjning.

 

Ingredienser från ekologiskt odlade växter ur den grekiska floran
Krämen är berikad med 23 eteriska oljor som härstammar från den grekiska floran och som bl a bidrar till att ge krämen dess naturliga och fräsha doft. Adonia LegTone Serum är tillverkad i USA, godkänd i EU och har ej testats på djur.

Hur länge räcker krämen?
Det beror lite på hur stora ytor och hur många problemområden du behandlar samtidigt. Den amerikanska tillverkaren beräknar att krämen ska räcka i ca 100 dagar (200 appliceringar). Vår erfarenhet är att det snarare varierar mellan två och sex veckor. Innehåll: 177 ml.

Rachael Ray: ”Jag är verkligen imponerad. Det blev en enorm skillnad!”.
Se inslaget när Dr.Youn demonstrerar cellulitkrämen här!.

Hur stamcellsforskning
gav recept mot celluliter

– Krämen gjorde verkligen markant skillnad. Adonia LegTone Serum får mina ben att se 30 år yngre ut …

Taryn Manning smörjer in sig med Adonia LegTone Serum back-stage. Hyllad skådespelare för sin medverkan i flertalet Hollywoodproduktioner och tv-serier: CSI Miami, 8 Mile, Crossroads, Sons of Anarchy m fl.

Jewels shoppingbag visar var hon har varit. En av vår tids främsta singer-, songwriters är ett stort fan av Adonia. Genom åren har hon belönats med 4 Grammy awards och sålt 27 miljoner album.

Rachael Ray: ”Jag är verkligen imponerad. Det blev en enorm skillnad!”

– Det blev en enorm skillnad. Det påminde mig om hur mina ben var för 10 år sedan, innan jag fött mina barn. Jag är verkligen imponerad av resultatet!

– Jag är verkligen begeistrad över Adonia LegTone Serum. Krämen fungerade på nolltid och mina ben ser fantastiska ut.

”Kändisarnas favorit”
Ett mirakel på 9 minuter? Nya serumet “Adonia LegTone Serum” sägs minska de förhatliga groparna på bara nio minuter och har snabbt blivit kändisarnas favorit.

”Snygga spiror på 9 minuter!”
Nio minuter – det är vad tillverkarna av Adonia LegTone Serum behöver för att halvera celluliters synlighet! Pamela Anderson, Denise Richards och Jennifer Love Hewitt är redan flitiga fans av mirakelserumet …

Celluliter uppkommer framförallt på grund av dålig blodcirkulation i huden, vilket begränsar syretillförseln och gör att produktionen av nya celler minskar och att slaggprodukter (döda celler, vätskeansamlingar, överbliven näring i form av proteiner och fett) inte kan dräneras via blod- och lymfsystem. Slaggprodukterna och de förstorade fettcellerna gör att huden svullnar och visar sig som celluliter.

Quick-fix, men med bestående effekt

Att cellulitkrämen slagit stort i USA är inte så konstigt kanske (fler än 1.000.000 flaskor sålda). Den ena framgångsfaktorn handlar om växtstamcells-teknologi och bygger på rön från forskare som belönades med Nobelpriset så sent som 2012.
Den andra anledningen är att cellulitkrämen verkligen fungerar. Den är inte bara effektiv när du behöver en snabb behandling utan bearbetar även huden över längre tid, vid regelbunden användning. Något de två oberoende studierna, som du kan ta del av längre ned, visar.

Därför skiljer sig cellulitkrämen från andra

Det som gör cellulitkrämen unik, är en ofarlig och skonsam bas av ekologiskt framställda växtstamceller i kombination med andra naturliga ingredienser av mer känd karaktär.
Krämen kan därför – till skillnad från traditionellt framställda cellulitkrämer – verka på cellnivå i de yttersta hudlagren, stimulera cellaktiviteten och bearbeta hudens celler och bindväv. Till följd av detta ökar även blodcirkulationen i huden vilket bidrar till att huden blir fastare; celluliter och ojämnheter slätas ut.

Dr.Youn gästar Rachael Ray och visar effekten av Adona LegTone Serum i TV. Inslaget sändes i September 2013.

Leveranstid 2-4 dagar. Skickas inom 24 timmar (vardagar).

Ord. pris 895 kr inkl. moms.

Lämna ett svar